mazurina's FotoPage

By: mazurina mohd ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Feb-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My little sister's besday..NORIN..

Norin (kanan)..adik pompuan bongsu...
Sweet 18 Norin..semoga panjang umur dan murah rezeki...kakak doakan semoga norin berjaya dalam pelajaran...selamat menempuh cabaran di Rusia..!!Love U...


Thursday, 25-Dec-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Snow..

 
 
 
View all 6 photos...
First time aku dapat tgk snow..mmg excited gilos..tapi hubby aku biaser jer coz dia mmg dah biasa tgk snow..lahir pun dalam snow... ..bangun pagi tgk jalan dah memutih..apa lagi kitorang terus kuar pi tangkap gambar..sejuk2 pun kuar jugak coz takut pah nih dah tak der snow lagi dah..,so kami pi la kat taman belakang kat kawasan rumah kami nih... ..hari christmas lagi tuh..so org tak ramai coz depa celebrate hari raya diorang...


Wednesday, 5-Nov-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Berita Harian..

background castle...tapi hampir runtuh dahh..:)
Nih gambar aku ngan hubby aku yang kami hantar untuk salam aidilfitri tahun lepas..nasib baik cepat keluar paper...kami hantar kat Utusan jugak tapi tak keluar pun..only Berita Harian..
7 November 2003..


Saturday, 25-Oct-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nottingham..UK

Depan Hard Rock Cafe Nottingham..
berposing dalam bas..mata tgh merah lagi..kurang tido..
kat town notts..
View all 5 photos...
Kami pi notts sebab ader notts game malaysian's students punya..aku main volleyball tapi kalah laa..kitorang bertolak pukul 5 pagi tapi bangun awal kul 3.30 pagi coz nak amik taxi pi university sebab bas tunggu kat sana..dalam kul 9 lebih sampai..sempat jugak la aku ngan hubby aku terlelap dalam bas...ngantuk beb...tak cukup tido.. ..after game kitorang round bandar nottingham..Bandar Robin Hood la katakan..


Friday, 17-Oct-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Autumn 2003..

 
 
Nih gambar time autumn..aku ngan hubby aku berposing depan pokok yang daunnya dah kekuningan dan ader yang dah luruh dah..mmg cantik view time nig...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net